Plac zabaw
5 posters
Strona 1 z 1
Re: Plac zabaw
Siedziała sobie na hu¶tawce i hu¶tała się, wesoło machaj±c nogami.
Penelope- Liczba postów : 27
Registration date : 29/07/2008
Szła sobie wymachuj±c zakupami. Zobaczyła Penny. Pomachała do niej.
Kelly- Liczba postów : 312
Jednak po chwili się skapła, że się umówiła. Jeszcze raz machnęła do Penn i poszła.
Kelly- Liczba postów : 312
Odmachała jej i spojrzała jak odcodzi, westchneła i dalej sie hu¶tała.
Penelope- Liczba postów : 27
Przyszła sobie tutaj, zawsze tutaj przychodziła z Lukiem gdy byli mali. Usiadła na jej hu¶tawce (miała zawsze jedn± wybran± i tylko na tej się hu¶tała) usiadła i powoli odpychała szpilkami od ziemi
Patricia- Liczba postów : 627
przechodziła parkiem i zobaczyła Pati , akurat ¶piewała sobie pod nosem piosenkę beatles-michelle. podeszła do niej i usiadła na hu¶tawce obok , wiedziała że co¶ jest nie tak. miała 23 zmysł do takich rzeczy.-heeej ¶liczna.-u¶miechnęła się do niej. -co się dzieje? jak Ci mija dzień? Czemu sama siedzisz? no teraz to już nie sama , ale no.-wpadła w mini słowotok. zamilczała.
caroline- Liczba postów : 272
Szedł w stronę parku. Zobaczył Pati ale nie sam±. Z Carol. Stan±ł w miejscu. Patrzył na nie z daleka. Nie chciał i¶ć tam do nich i przeszkadzać im..
Lucas- Liczba postów : 302
-hej- u¶meichnęła sie przyjaĽnie lubiła towarzystwo Carol w końcu były przyaciółkami ale no cóz nie chciała kolejny raz słyszeć ze ma i¶c do lekarza- A dobrze- skałamała ale bardzo dobrze skałamała nie chciała martwić i w ogóle- byłam na łyżwach teraz jestem tutaj. a co u Ciebie?- spytała po chwili
zaczęła się hu¶tać-u mnie w porz±dku. spałam do hmmmm długo.-u¶miechnęła się.-no i co jak było na łyżwach?-zapytała
-dobrze dobrze- odparła - ale nigdy w tym chyba aż taka dobra to nie bede- za¶miała sie
-mnie się już łyżwy znudziły.-u¶miechnęła się.-chodĽ zapiszemy się na jakie¶ karate czy co¶ w tym stylu.-za¶miała się
-Na karate? Fajnie, samoobrona nam może sie kiedy¶ przydać- stwierdziła ze ¶meichem i zaczęła wykopywać nóżami po czym przeczytała esa i zamarła zamarała normalnie
spojrzała na ni±. zatrzymała hu¶tawkę. -co się stało?-sama się cholernie przestraszyła
-Nie wiem- wykrzstusiła- musimy natychmiast i¶ć do szpitala natychmiast!- ostatnie słowo prawie krzyknęła chwyciła Carol za rękę i biegiem poleciały do szpitala. Pati miała złe przeczucia
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: